Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Koleksi Cadar Karpet Alas Meja 3D





CANTIK DAN KLASIK CADAR 3D
Selalunya mak-mak kita suka sangat dengan cadar corak bunga-bunga besar. Lagi besar bunga lagi cantik katanya. Cuba awak tunjuk corak bunga ni pada mereka mesti mereka suka. Material pada cadar ini sejuk dan tak panas. Jom pilih cadar ini untuk dihadiahkan pada mereka.

7 in 1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Queen
1 Sarung Comforter

Harga Special : RM140 termasuk pos semenanjung


























-------------------------------------------------------------------------------------------

ALAS MEJA MAKAN 3D



NAK BUAT TETAMU KEHAIRANAN? πŸ™Ž‍♀

Ready stock! Baru turun dari kontena πŸš’
Lagi alas meja terbaru dari admin.
ALAS MEJA MAKAN 3D ini nampak real spt hidup kan? πŸ½
Mempunyai pelbagai design bunga & alam semulajadi yg semestinya sejuk mata memandang. Tenang je tengok. X gi bercuti pun xpe. haha πŸ˜„
Ia pasti lebih menarik jika menjadi hiasan pada meja makan anda.
Mesti tetamu anda akan kehairanan πŸ€”
Mesti lebih berselera makan kan? πŸ˜‹
Jom sambar alas meja yang kelihatan 'real' ini sbg koleksi. Jgn lambat. takut terlepas lagi..πŸ˜‰

Kelebihan Alas Meja Makan 3D πŸ‘‡
🌷Cantik & Tertarik
🌷Material kain Cotton licin yg high quality (HQ)
🌷Kain yg tebal boleh mengelakkan air dr cepat serap kepada meja
🌷Tidak luntur warna apabila dibasuh
🌷Size yg besar. sesuai utk meja 6 kerusi 140cm x 200cm

Berminat?
PM atau 

πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🌹Link Alas Meja Makan 3D
http://www.wasap.my/60134268676/alasmejamakan3d

#alasmeja #mejamakan #alasmeja3d#alasmejacantik #alasmejamakan#alasmejamakanmodern #alasmejamakanterkini#diningtablecoverset #diningtablecoversetonline#kain3d #kainalasmejamakan











-------------------------------------------------------------------------------------------

Langsir 5D 


NAK BUAT TETAMU TERPINGA-PINGA?  


Ready stock! Baru turun dari kontena πŸš’
Lagi langsir terbaru dari admin. 
LANGSIR 5D ini nampak real spt hidup kan? πŸšͺ
Mempunyai pelbagai design bunga & alam semulajadi yg semestinya sejuk mata memandang. Tenang je tengok. X gi bercuti pun xpe. haha πŸ˜„
Ia pasti lebih menarik jika digantung di ruang tamu.
Mesti tetamu anda akan terpinga-pinga πŸ€”
Mesti lepak lebih lama di rumah kan? πŸ˜‹
Jom sambar langsir yang kelihatan 'real' ini sbg koleksi. Jgn lambat. takut terlepas lagi..πŸ˜‰

Kelebihan Langsir 5D πŸ‘‡
🌷Cantik & Tertarik 
🌷Material Kain Cotton licin yg high quality (HQ) 
🌷Kain yg tebal kalis cahaya
🌷Tidak luntur warna apabila dibasuh
🌷Boleh selfie di belakangnya buat props foto.
🌷Ada 3 Size utk Tingkap & Sliding Door









Ada 3 Size
1 - 200cm Lebar x 185cm Tinggi ( Sesuai utk Tingkap) = RM185
2 - 265cm Lebar x 250cm Tinggi ( Sesuai utk Tingkap & Sliding door) = RM215
3 - 325cm Lebar x 250cm Tinggi ( Sesuai utk Sliding Door) = RM250

Berminat?
PM atau 

πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah 
🌹Link Langsir 5D
















.-------------------------------------------------------------------------------------------

Karpet Gebu 3D Tatami 


NAK BUAT TETAMU TERCENGANG2? πŸ™Ž‍♀ 
Ready stock! Baru turun dari kontena πŸš’

Lagi karpet terbaru dari admin. KARPET GEBU 3D ini nampak real spt hidup kan? πŸ“œ

Mempunyai pelbagai design bunga & alam semulajadi yg semestinya sejuk mata memandang. Tenang je tengok. X gi bercuti pun xpe. haha πŸ˜„

Ia pasti lebih menarik jika menjadi hiasan pada rumah anda. 🌹

Mesti tetamu anda akan kehairanan kan? πŸ€”

Jom sambar karpet yang kelihatan 'real' ini sbg koleksi. Jgn lambat. takut terlepas lagi..πŸ˜‰



Kelebihan Karpet 3D Tatami πŸ‘‡

🌷Cantik & Tertarik 
🌷Gebu Selesa dipijak 
🌷Anti slip,Tidak licin
🌷Kalis air dan habuk
🌷Saiz : 160 X 230cm
🌷Ringan mudah dibasuh guna mesin @ dobi layan diri.
🌷MesraMesra banjir kalau basah cepat kering
🌷Boleh selfie diatas atau belakangnya buat props foto.

Berminat?
PM atau 

πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah 
🌹Link Carpet 3D Gebu



















 

























  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.