Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Bantal & Alas Tilam Ala Hotel

BANTAL LAMA TUKAR BANTAL BARU
Asyik sakit leher? Itu tanda awak perlu tukar bantal baru. Sesuai digunakan untuk semua lapisan umur dan dapat melegakan sakit dibahagian leher awak. Jom bertukar kepada bantal hotel yang sangat selesa ini. Ada juga bantal hotel yang lain, jom dapatkan bantal hotel dari admin.
Jom klik link dibawah
..


CADAR HOTEL WARNA HIASI BILIK TIDUR
Selalu jumpa cadar hotel warna putih sahaja. Kali ini admin restock cadar hotel banyak-banyak untuk awak. Sesuai digunakan buat awak yang sukakan bilik tidur ala-ala hotel dan juga sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Ready stok untuk semua warna dan saiz tau. Rugi sangat-sangat kalau awak tak guna cadar hotel ini. Dah baring atasnya pasti rasa macam tak nak bangun.

Jom klik link dibawah untuk order...

ALAS CADAR ANTI BASAH
Anak-anak suka kencing malam? Mesti leceh sebab bila waktu pagi mesti kena jemur tilam. Kini masalah awak tu ada jalan penyelesaiannya. Jom guna cadar anti basah ini. Tilam selamat masa pun jimat. Cadar ini mudah untuk dicuci dah tak perlu susah-susah nak angkat tilam yang berat.
Jom klik link dibawah untuk 
..
PENYELAMAT DARI TILAM BASAH
Bila ada anak kecil mesti risau basah terkena kencing atau air susu tumpah terkena tilam. Sangat leceh bila basah mesti kena jemur sebab takut tilam berbau busuk. Jadi apakata awak sediakan cadar 'waterproof' ini dirumah. Ia mudah dipasang dan disetiap penjurunya mempunyai getah supaya cadar sentiasa tegang bila digunakan dan tidak mudah tercabut. Ia juga boleh digunakan sebab alas toto bagi mereka yang tidak suka tidur diatas katil. Sesuai digunakan bagi mereka yang mempunyai orang tua yang uzur dan sedang melatih anak tidak menggunakan lampin ketika tidur.
Jom klik link dibawah untuk order

TIADA LAGI MASALAH TILAM BASAH😃
Mommy stress tilam dan cadar basah sebab anak kencing tilam? Lecehkan nak kena basuh dan jemur tilam yang berat tu. Kini tidak lagi dengan adanya cadar kalis air ini. Cadar ini senang dibasuh dan cepat kering.
Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai anak kecil, ibu bapa yang uzur dan juga mereka yang suka minum di atas tilam. Dah tak perlu risau tilam basah dengan cadar kalis air ini.
Ready stock size single, queen dan king
Jom klik link dibawah ni untuk order

PADANAN YANG IDEAL UNTUK TILAM 😉
Ishh.. Kotornya tilam! Mesti malukan bila ada yang tegur tilam kita yang lusuh tu. Jom padankan lapik tilam ini pada tilam di bilik tidur awak. Selain ia boleh tutup kesan kotor, ia juga boleh lindungi tilam baru menjadi kotor. Terdapat pelbagai warna yang menarik yang boleh dipadankan pada tilam bilik tidur awak.
Jom klik link dibawah untuk order...


MELINDUNGI TILAM SELALU
Bestkan bila tilam selalu nampak cantik macam baru dibeli. Betul tak? Nak tilam sentiasa cantik, jom dapatkan pelapik tilam yang ideal untuk tilam dan badan awak. Selain melindungi tilam ia juga memberi keselesaan pada badan bila awak baring di atasnya. Pelapik tilam ini juga dapat melindungi tilam awak dari comot dan kotor. Barulah tilam nampak berseri dengan pelapik yang cantik ini.

Jom klik link dibawah untuk order.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.