Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Chair Cover atau Sarung Kerusi Makan


SET KERUSI ANDA SUDAH NAMPAK KUSAM & WARNANYA PUN KIAN PUDAR? 🙁

Malu bila tetamu tengok di Hari Raya nanti?

Inginkan perubahan dengan cepat tanpa perlu beli set kerusi lain? 🙂

Jangan bimbang! Meh dapatkan set cover yg gojes ni.

Kerusi anda akan nampak lebih eksklusif, menarik, cantik & moden di mata tetamu anda dengan motif "PLAIN & FLORAL"😁

Sesuai utk KERUSI meja makan dan lain-lain.

Material : Spandex / Polyester (lembut, tahan lama & sejuk) 
Design : PLAIN & FLORAL
Saiz : 50-60cm ( tinggi sandar belakang) 
36-50cm (Lebar tempat duduk kerusi) 

Hanya RM90 utk 4 unit Sahaja◀ termasuk pos semenanjung. RM100 SS

Hanya RM130 utk 6 unit Sahaja◀ termasuk pos semenanjung. RM140 SS
Hanya RM170 utk 8 unit Sahaja◀ termasuk pos semenanjung. RM180 SS
Hanya RM250 utk 12 unit Sahaja◀ termasuk pos semenanjung. RM260 SS

STOK TERHAD!
jika dah berkenan..order sekarang..

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676



SARUNG KERUSI

Pelbagai pilihan
Kerusi Lama uollszz nampak baru tau..
Senang di pasang
Boleh basuh
JIMAT
MENUTUP kecacatan kerusi lama

SARUNG KERUSI CANTEK 😍
Kerusi di meja makan sudah lusuh. Tapi nak buang rasa sayang sebab kerusi masih elok. Apakata awak guna sarung kerusi ini. Sarung je terus nampak cantik dan baru. Bestkan bila tengok meja makan kita terhias cantik macam set meja makan yang baru. Tetamu pun seronok dapat makan atas set meja makan yang cantik macam ni. Berminat?
PM atau 


📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676



atau TEKAN Link di bawah 

🌹Link Chair Cover





































































































Berminat?
PM atau 

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🌹Link Chair Cover
http://www.wasap.my/60134268676/chaircover

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Testimoni Sebenar Pelanggan





















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.