Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Set Cadar Pengantin Bajet


PENAMBAH SERI KAMAR PENGANTIN👨🏻‍⚖👰🏻
[READY STOK]…
Dah tak sabar nak tempuh hari bahagia ke tu? Dah ada cadar pengantin atau masih tercari-cari lagi? Risau tak sempat cari? Apakata jom pilih cadar pengantin yang cantik ini. Sesuai dipadankan pada bilik bakal pengantin dan ia menambah seri bilik tau. Terdapat pelbagai warna yang cantik yang boleh awak pilih.

NEW ARRIVAL
NEW ARRIVAL
NEW ARRIVAL

SET CADAR PENGANTIN GORGEOUS 🤵👰

5 in 1
 2 x Sarung Bantal
 1 x Sarung Bantal Peluk
 1 x Cadar Ropol
 1 x Sarung Comforter @ Selimut

Size : Queen & King
Material : Cotton & Sutera

💸 Queen size RM215 termasuk pos semenanjung sahaja.
💸 King size RM225 termasuk pos semenanjung sahaja.

Berminat?
PM atau 📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🐱 Link Cadar Pengantin
http://www.wasap.my/60134268676/cadarpengantin










------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TERASA BAGAI DI KAMAR SANG PUTERI DIRAJA
Khas untuk awak yang impikan kamar ala-ala sang puteri. Cuba awak padankan dengan cadar ini. Cadar ini dihiasi dengan lace dan warnanya lembut buatkan bilik awak lebih manis .

SET CADAR PENGANTIN TAMPAK MEWAH  (1) 🤵👰

6 in 1
 2 x Sarung Bantal
 1 x Sarung Bantal Peluk
 1 x Cadar Queen @ King Size
 1 x Sarung Comforter

 1 x Comforter

Size : Queen & King
Material : Cotton & Silk


💸 Queen size RM230 termasuk pos semenanjung sahaja.
💸 King size RM240 termasuk pos semenanjung sahaja.
💸 Sabah/Sarawak + RM28


Berminat?
PM atau 📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🐱 Link Cadar Pengantin
http://www.wasap.my/60134268676/cadarpengantin


















SET CADAR PENGANTIN TAMPAK MEWAH (2) 🤵👰

5 in 1
 2 x Sarung Bantal
 1 x Sarung Bantal Peluk
 1 x Cadar Queen @ King Size
 1 x Comforter

Size : Queen & King
Material : Cotton & Jacquard

💸 Queen size RM250 termasuk pos semenanjung sahaja.
💸 King size RM260 termasuk pos semenanjung sahaja.

Berminat?
PM atau 📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🐱 Link Cadar Pengantin
http://www.wasap.my/60134268676/cadarpengantin


King & Queen Size


Queen Size sahaja

Queen Size sahaja

Queen Size sahaja

Queen Size sahaja

Queen Size sahaja

Queen Size sahaja

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIMPLE PLAIN BERSULAM
Nak nampak bilik ringkas dan kemas? Apa kata cuba padankan dengan cadar silk plain ini. Simple Plain Bersulam dan ringkas je. Boleh juga buat cadar pengantin. Bakal-bakal pengantin diluar sana jom dapatkan cadar ni. Lepas majlis boleh guna untuk harian pula. Dah jimatkan?
Jom wassap untuk order : 013-4268676

SET CADAR PENGANTIN SULAM 5 IN 1 

5 in 1
 2 x Sarung Bantal
 1 x Sarung Bantal Peluk
 1 x Cadar Queen @ King Size
 1 x Sarung Comforter/Selimut

Size : Queen & King
Material : Cotton

💸 Queen size RM200 termasuk pos semenanjung sahaja.
💸 King size RM210 termasuk pos semenanjung sahaja.

Berminat?
PM atau 📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🐱 Link Cadar Pengantin
http://www.wasap.my/60134268676/cadarpengantin











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



TENUNG JANGAN TAK TENUNG
Kalau digunakan di bilik pengantin lebih menyerlah seri dan ditambah pula dengan hiasan bunga2 disekitar bilik pengantin.. Tetamu yang datang pasti memuji. Bakal-bakal pengantin diluar sana jom dapatkan cadar ni. Lepas majlis boleh guna untuk harian pula. Dah jimatkan?

SET CADAR PENGANTIN FLOWERS 🤵👰

5 in 1
 2 x Sarung Bantal
 1 x Sarung Bantal Peluk
 1 x Cadar Queen @ King Size
 1 x Comforter

Size : Queen & King
Material : Cotton

💸 Queen size RM155 termasuk pos semenanjung sahaja.
💸 King size RM165 termasuk pos semenanjung sahaja.

Berminat?
PM atau 📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🐱 Link Cadar Pengantin
http://www.wasap.my/60134268676/cadarpengantin













--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GEBUS GEBAS IDAMAN SEMUA
Siapa tak suka cadar gebus gebas? Lagi best berbulu tebal tak sempat golek-golek mesti terus terlena. Sarung selimut ni sangat tebal tidur malam pun rasa lena je.

PALING GEBUS DIPASARAN
Kemain gebus cadar ni kan? Kalau dapat baring atas cadar ni confirm rasa taknak bangun nih. Terus terlena bila dah baring atas cadar ini. Jom padankan pada katil dibilik tidur awak. Tapi kalau rasa taknak bangun nanti jangan salahkan admin tau sebab cadar ni gebus sangat.

LAGI CANTIK TANGKAP JIWA
WOW.. Lagi cadar baru dari admin. Cantik sangatkan ? Lagi cantik dan best dapat pasangkan pada katil dirumah. Mesti awak geramkan dengan kecantikkan cadar ni?
Jom klik link dibawah untuk order

_____________________________________________________________________





..

Rupa real cadar pengantin Augy KOD CK3


Scene dari Drama Astro "Lelaki Macam Dia" yang dilakonkan oleh Izreen Azminda (tu yang baju merah kat belakang tuu..) yang menggunakan Cadar Pengantin Augy KOD CK3 dalam penggambaran tersebut. Cantikkaaannn...?

real foto set cadar pengantin gorgeous 

real foto set cadar pengantin gorgeous 

real f0t0 set cadar pengantin gergous


testimoni pelanggan dari whatsapp - set cadar pengantin gorgeous G0LD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.