Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Cube DIY Wardrobe Almari Plain Cantik & Murah


MENCARI ALMARI SERBAGUNA YANG BOLEH MENYIMPAN BANYAK BARANG DALAM 1 MASA? 🤔

NAK JIMATKAN RUANG SEBAB RUMAH SEMPIT TETAPI BARANG BANYAK? 😔
.
Mari cuba “ALMARI CUBE’ design PLAIN BEWARNA-WARNI yang stoknya baru je sampai panas-panas lagi.😀
.
Almari cube ni sangat sesuai digunakan utk menyimpan baju, aksesori, buku atau almari simpan barang hiasan rumah. 🗄
.
Boleh dihias mengikut kretiviti anda tau! 

Contohnya, 4 cube diletak di bilik tidur manakala 3 cube lagi boleh digubah dan di letak di ruang tamu atau 2 cube lagi di letakkan di halaman rumah ikut kegunaan.

CONFIRM anda akan tersenyum gembira kerana barangan anda nampak bersih, teratur & kemas ..😁

Xdelah nak pening kepala tengok barang berselerak xde tempat nak simpan. huhu

Almari ini juga SANGAT SESUAI untuk mereka yg tinggal d rumah sementara, hostel atau rumah sewa macam student dan orang bujang. MUDAH nak simpan barang kan?
.
Ciri-ciri best almari cube kami 👍

 Material : Resin + Metal Frame yang mesra alam, non-toksid & bebas asid formic (Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free)
 Berat tahan maksimum bagi setiap kiub: 10 kgs
 Size Setiap dimensi kiub : 109cm x 35cm x 109cm
 Kalis air dan senang dibasuh – hanya lap sahaja
 Pemasangan yang mudah - screwdrivers tidak diperlukan. Boleh dipasang menggunakan tangan sahaja
Amat fleksibel diletakkan di mana2 sahaja kerana strukturnya yang ringan & mudah diubah atau dialihkan.
Pelbagai pilihan design warna terang “PLAIN” 
Harga murah-murah je.. RM111
.
Kandungan setiap set akan diberi :
Panel - 31pcs
Connector - 32pcs
Magnetic Door - 9pcs
Door - 9pcs
Hammer - 1pc
Clothes Hanging Rail -1 pcs
Size :111cm x 37cm x 111cm

🚛 Pos Courier Semenanjung RM14. 
Sabah/Sarawak RM129 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM58 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#cubediywardrobe #cubewardrobe #Cubecabinet#cubewardrobemurah #cubewardrobemalaysia#cubewardrobeborong #9cubediywardrobe#hargacubediywardrobe #almaricube#almaricubebox #almaricubemurah


TAHAN LASAK, TEGAP DAN KUKUH.
Almari besar awak dah tak muat letak baju? Apa kata awak sediakan almari cube ni dirumah. Mudah dibuka dan dipasangkan bila awak nak berpindah rumah. Ia tahan lasak, kukuh dan mampu menanggung pakaian awak yang banyak tu. Sesuai digunakan bagi mereka yang mempunyai anak kecil, student yang tinggal dirumah sewa dan juga mereka yang asyik kena pindah bila bertugas diluar kawasan.
Jom wassap untuk order : 
013 - 4268676.






















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.