Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Cube DIY Wardrobe Almari Plain Cantik & Murah


MENCARI ALMARI SERBAGUNA YANG BOLEH MENYIMPAN BANYAK BARANG DALAM 1 MASA? 🤔

NAK JIMATKAN RUANG SEBAB RUMAH SEMPIT TETAPI BARANG BANYAK? 😔
.
Mari cuba “ALMARI CUBE’ design PLAIN BEWARNA-WARNI yang stoknya baru je sampai panas-panas lagi.😀
.
Almari cube ni sangat sesuai digunakan utk menyimpan baju, aksesori, buku atau almari simpan barang hiasan rumah. 🗄
.
Boleh dihias mengikut kretiviti anda tau! 

Contohnya, 4 cube diletak di bilik tidur manakala 3 cube lagi boleh digubah dan di letak di ruang tamu atau 2 cube lagi di letakkan di halaman rumah ikut kegunaan.

CONFIRM anda akan tersenyum gembira kerana barangan anda nampak bersih, teratur & kemas ..😁

Xdelah nak pening kepala tengok barang berselerak xde tempat nak simpan. huhu

Almari ini juga SANGAT SESUAI untuk mereka yg tinggal d rumah sementara, hostel atau rumah sewa macam student dan orang bujang. MUDAH nak simpan barang kan?
.
Ciri-ciri best almari cube kami 👍

 Material : Resin + Metal Frame yang mesra alam, non-toksid & bebas asid formic (Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free)
 Berat tahan maksimum bagi setiap kiub: 10 kgs
 Size Setiap dimensi kiub : 109cm x 35cm x 109cm
 Kalis air dan senang dibasuh – hanya lap sahaja
 Pemasangan yang mudah - screwdrivers tidak diperlukan. Boleh dipasang menggunakan tangan sahaja
Amat fleksibel diletakkan di mana2 sahaja kerana strukturnya yang ringan & mudah diubah atau dialihkan.
Pelbagai pilihan design warna terang “PLAIN” 
Harga murah-murah je.. RM111
.
Kandungan setiap set akan diberi :
Panel - 31pcs
Connector - 32pcs
Magnetic Door - 9pcs
Door - 9pcs
Hammer - 1pc
Clothes Hanging Rail -1 pcs
Size :111cm x 37cm x 111cm

🚛 Pos Courier Semenanjung RM14. 
Sabah/Sarawak RM129 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM58 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#cubediywardrobe #cubewardrobe #Cubecabinet#cubewardrobemurah #cubewardrobemalaysia#cubewardrobeborong #9cubediywardrobe#hargacubediywardrobe #almaricube#almaricubebox #almaricubemurah


ALMARI BESAR ANDA DAH X MUAT LETAK BAJU? 🗄

Apa kata anda sediakan almari cube ni dirumah. 
Kelebihannya ialah 👇
🌷 Cantik + Kemas
🌷 Mudah dibuka dan dipasangkan bila anda nak berpindah rumah.
🌷 Ia tahan lasak, kukuh dan mampu menanggung pakaian anda yang banyak tu.
🌷 Kalis air dan habuk
🌷 Diperbuat daripada material plastic fiber yang berkualiti
🌷 Tidak mudah reput seperti almari kayu
🌷 Tahan banjir sbb x rosak jika terkena air.
🌷 Sangat sesuai digunakan bagi mereka yg tinggal d rumah sementara, hostel atau rumah sewa macam student dan orang bujang yg asyik kena pindah bila bertugas diluar kawasan.



Harga Almari Cube Comel

4 cube  = RM66 + 10 pos semenanjung = RM76
6 cube  = RM92 + 12 pos semenanjung = RM104
8 cube  = RM107 + 14 pos semenanjung = RM121
9 cube  = RM111 + 14 pos semenanjung = RM125
12 cube  = RM141 + 18 pos semenanjung = RM159
16 cube  = RM171 + 22 pos semenanjung = RM193
20 cube  = RM195 + 30 pos semenanjung = RM225
.
Berminat?
PM atau 

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🌹Link Almari Cube Plain
http://www.wasap.my/60134268676/almaricubeplain


9 Cube 












-------------------------------------------------------------------------------------------

12 Cube 








-------------------------------------------------------------------------------------------

16 Cube 




-------------------------------------------------------------------------------------------

20 Cube 









-------------------------------------------------------------------------------------------


12 Cube With Corner Rack

Harga Almari Cube Comel With Corner Rack

9 cube wcr  = RM118 + 15 pos semenanjung = RM133
12 cube wcr  = RM150 + 20 pos semenanjung = RM170
14 cube wcr  = RM161 + 22 pos semenanjung = RM183
16 cube wcr  = RM185 + 24 pos semenanjung = RM209
17 cube wcr  = RM180 + 28 pos semenanjung = RM208

Berminat?
PM atau 

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🌹Link Almari Cube Plain
http://www.wasap.my/60134268676/almaricubeplain




-------------------------------------------------------------------------------------------

14 Cube With Corner Rack



-------------------------------------------------------------------------------------------

17 Cube With Corner Rack




-----------------------------------------------------------------------------------------------


  Supplier Lain Harga pun Lain

Harga Almari Cube Cantik

4 cube  = RM110 termasuk pos semenanjung
6 cube  = RM135 termasuk pos semenanjung
8 cube  = RM160 termasuk pos semenanjung
9 cube  = RM165 termasuk pos semenanjung
12 cube  = RM195 termasuk pos semenanjung
16 cube  = RM235 termasuk pos semenanjung
20 cube  = RM275 termasuk pos semenanjung

Berminat?
PM atau 

📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676
📲 Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah
🌹Link Almari Cube Plain
http://www.wasap.my/60134268676/almaricubeplain

Blue + Pink Flowery

Design Flowery & Abstrak

White + Purple Abstrak

Red + Black Abstrak

White Polka dot

White Wood


-----------------------------------------------------------------------------------------------


  Testimoni Pelanggan


9 Cube Plain  Flower Blue+Pink

9 Cube Plain  Flower Blue+White

9 Cube Plain  Abstrak Black+White

20 Cube Plain  White dot dot



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.