Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

Cube DIY Wardrobe Almari Kartun Murah & Comel


NAK MENDECO SAMBIL MENYUSUN BARANG2 ANAK? πŸ‘¦πŸ‘§
.
Mari cuba “ALMARI CUBE’ design watak DIDI, PAK ATAN, NANA & JOJO dari siri kartun kegemaran anak-anak kita "DIDI & FRIENDS" πŸ¦
.
Almari cube ni sangat sesuai digunakan utk menyimpan baju anak atau digunakan sebagai almari buku atau almari simpan barang mainan. πŸ—„
.
Boleh dihias mengikut kretiviti anda tau!

Contohnya, 4 cube diletak di bilik tidur manakala 4 cube lagi boleh digubah dan di letak di ruang tamu atau 2 cube lagi di bilik mainan anak2 anda.

CONFIRM anak2 suka dikelilingi oleh kartun favorite mereka. Comel je tengok..πŸ˜„

Biarkan anak2 'tenggelam dalam imaginasi' mereka. Dah tentu leka sikit anak main di situ.

Bila anak dah leka bermain, bolehlah mummy buat kerja rumah yg lain lama sikit tanpa gangguan. hehe... πŸ˜Š
.
Ciri-ciri best almari cube kami πŸ‘

 Material : Resin + Metal Frame yang mesra alam, non-toksid & bebas asid formic (Eco-friendly, non-toxic, formic-acid free)
 Berat tahan maksimum bagi setiap kiub: 10 kgs
 Size Setiap dimensi kiub : 109cm x 35cm x 109cm
 Kalis air dan senang dibasuh – hanya lap sahaja
 Pemasangan yang mudah - screwdrivers tidak diperlukan. Boleh dipasang menggunakan tangan sahaja
Amat fleksibel diletakkan di mana2 sahaja kerana strukturnya yang ringan & mudah diubah atau dialihkan.
Pelbagai pilihan design “Kartun Terkenal” diminati kanak-kanak di Malaysia
Harga murah-murah je.. RM111
.
Kandungan setiap set akan diberi :
 Panel - 31pcs -Kartun
 Connector - 33pcs
 Magnetic Door - 9pcs
 Door - 9pcs
 Hammer - 1pc
 Clothes Hanging Rail
.
πŸš› Pos Courier Semenanjung RM14.
Sabah/Sarawak RM129 – Poslaju/Courier
Sabah/Sarawak RM58 – Pos Biasa

Kalau nak tempah, tanya ka dan nak respon segera, sila : PM atau 
.
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
.
#cubediywardrobe #cubewardrobe #Cubecabinet#cubewardrobemurah #cubewardrobemalaysia#cubewardrobeborong #cubewardrobekartun#cubewardrobekartundidi&friends#cubewardrobedidi&friends #9cubediywardrobe#hargacubediywardrobe #almaricube#almaricubebox #almaricubemurah#almaricubekartun


ALMARI CUBE COMEL-COMEL
Awaknya.. Baju dah bertimbun tu sampai dah tak muat almari tapi nak beli almari mahal sangatkan. Dahtu leceh bila nak pindah rumah sebab almari berat sangat. Apa kata jom dapatkan almari cube yang comel-comel ni. Ia mudah dialihkan dan mudah untuk dibuka dan ringgan. Sesuai juga digunakan untuk simpanan baju dan barang mainan anak-anak.
Jom wassap untuk order : 
013 - 4268676

Harga Almari Cube Comel

4 cube  = RM66 + 10 pos semenanjung = RM76
6 cube  = RM92 + 12 pos semenanjung = RM104
8 cube  = RM107 + 14 pos semenanjung = RM121
9 cube  = RM111 + 14 pos semenanjung = RM125
12 cube  = RM141 + 18 pos semenanjung = RM159
16 cube  = RM171 + 22 pos semenanjung = RM193
20 cube  = RM195 + 30 pos semenanjung = RM225

Berminat?
PM atau 

πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah 
🌹Link Almari Cube Kartun
http://www.wasap.my/60134268676/almaricubekartun






4 Cube 


-------------------------------------------------------------------------------------------

6 Cube 



-----------------------------------------------------------------------------------------------

8 Cube  





















-----------------------------------------------------------------------------------------------

9 Cube  
































-------------------------------------------------------------------------------------------------

12 Cube  

































-----------------------------------------------------------------------------------------------

16 Cube  




































-------------------------------------------------------------------------------------------------

20 Cube  




-----------------------------------------------------------------------------------------------


ALMARI CUBE COMEL ADA RACK
Ready stock!!!!!
OMG.. Terlalu cantik, kukuh, kemas dan comel. Inilah lubuk almari cube yang paling comel. Anak pasti gembira bila dapat almari kartun kegemaran mereka.
Mommies dah jatuh hatikan. Jangan segan-segan wassap admin okay. Semua corak ready stock ye πŸ˜‰
Kelebihan almari cube πŸ‘‡
🌷Cantik+ Comel
🌷Senang dipasang dan mudah dialih
🌷Kukuh
🌷Kalis air dan habuk
🌷Diperbuat daripada material plastic fiber yang berkualiti
🌷Tidak mudah reput seperti almari kayu
🌷Tahan banjir kerana tidak basah jika terkena air

Harga Almari Cube Comel With Corner Rack

9 cube wcr  = RM118 + 15 pos semenanjung = RM133
12 cube wcr  = RM150 + 20 pos semenanjung = RM170
14 cube wcr  = RM161 + 22 pos semenanjung = RM183
16 cube wcr  = RM185 + 24 pos semenanjung = RM209
17 cube wcr  = RM180 + 28 pos semenanjung = RM208

Berminat?
PM atau 

πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah 
🌹Link Almari Cube Kartun
http://www.wasap.my/60134268676/almaricubekartun



9 Cube With Corner Rack  





-----------------------------------------------------------------------------------------------


  12 Cube With Corner Rack  









-----------------------------------------------------------------------------------------------


  14 Cube With Corner Rack  



-----------------------------------------------------------------------------------------------


  16 Cube With Corner Rack  



-----------------------------------------------------------------------------------------------


  17 Cube With Corner Rack  



-----------------------------------------------------------------------------------------------


  Supplier Lain Harga pun Lain


Harga Almari Cube Comel

4 cube  = RM110 termasuk pos semenanjung
6 cube  = RM135 termasuk pos semenanjung
8 cube  = RM160 termasuk pos semenanjung
9 cube  = RM165 termasuk pos semenanjung
12 cube  = RM195 termasuk pos semenanjung
16 cube  = RM235 termasuk pos semenanjung
20 cube  = RM275 termasuk pos semenanjung

Berminat?
PM atau 

πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676
πŸ“² Call / Whatsapp 013 - 4268676

atau TEKAN Link di bawah 
🌹Link Almari Cube Kartun
http://www.wasap.my/60134268676/almaricubekartun

Cars 6 Cube

Cars 9 cube

Didi & Friends

Doraemon

Frozen Blue

Frozen Pink

Girls 6 Cube With Shoerack

Girls 6 Cube

Girls 8 Cube

Hello Kitty Light Pink

Hello Kitty Bright Pink

Mickey Mouse

Minnion

Robocar Poli

Disney Princess with Shoerack

Disney Princess with Shoerack

Smiley Face

Spiderman Design 1 with Shoerack

Spiderman Design 1

Spiderman Design 1 with Shoerack

Spiderman Design 1 Blue

Spiderman Design 2

United State Design

Panel Belakang boleh pilih warna - design Abstrak

Panel Belakang boleh pilih warna - design Flower


-----------------------------------------------------------------------------------------------


  Testimoni Pelanggan


20 cube Hello Kitty

9 cube Omar & Hana

8 Cube Princess

20 Cube Minnion & Hello kitty


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.