Azza Izzura Enterprise PG0239258-P. Powered by Blogger.
RSS

CaraOrder


1) Isikan dahulu 'Borang Tempahan' di bawah sekiranya anda berminat dan serius untuk membuat tempahan produk di sini.
* Required Free Contact Form


2) Saya akan jawab melalui email yang anda daftarkan di borang ini. Sila beri masa selama 24 jam untuk saya memberi jawapan sama ada stok masih ada atau tidak setelah saya check stok. Harap bersabar ye. Sila sentiasa check mail inbox anda.

3) Boleh juga order dengan whatsapp saya di : 0134268676 untuk respon SEGERA.

4) Sekiranya ada stok, ada boleh buat pilihan sama ada mahu ambil sendiri (pickup) untuk yang dekat atau pos untuk yang jauh.

5) Kadar kos pos biasa, poslaju atau courier berbeza kerana bergantung kepada jenis/berat barang dan alamat lokasi kediaman anda. Saya akan berikan pendapat yang mana terbaik dan lebih menjimatkan kos untuk anda. Biasanya caj pos ialah RM8~15 untuk Semenanjung Malaysia & RM12~40 untuk Sabah/Sarawak. 

6) Untuk secara pos/courier, anda diminta untuk buat pembayaran penuh dahulu sebelum barang disediakan untuk penghantaran. Sila rujuk klik "CaraBayar" untuk rujukan akaun bank yang saya ada.

7) Untuk yang nak ambil sendiri, (self pickup), anda diminta bayar 1/2 harga dari harga barang dan bakinya boleh dibayar ketika ambil barang nanti. Ini untuk mengelakkan pelanggan yang tidak bertanggungjawab tidak mengambil order setelah barang pelanggan telah saya siapkan. Ini untuk mengelakkan pihak saya menanggung banyak kerugian.

8) Boleh datang ambil sendiri di : Block A, Quarters PBAPP, Jln Bertam 1, Bertam, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang. Please call/sms/whatsapp before pickup ya! TQ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Call/SMS/Whatsapp : 013-4268676

My photo
Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
Saya hanya menjalankan business ini secara online atau ambil sendiri.